DE CAST

WIE DANST IN DE REGEN?

MICHIEL
DE MEYER

Don Lockwood

DAPHNE
WELLENS

Kathy Selden

NORDIN
DE MOOR

Cosmo Brown

HILDE
VAN WESEPOEL

Lina Lamont

DE MAKERS

WIE BEDACHT DE REGEN?

De musical Singin’ in the Rain is een bewerking van de gelijknamige film uit 1952, gebaseerd op het boek van Betty Comden en Adolph Green. De liedteksten zijn van de hand van Arthur Freed en de muziek werd geschreven door Nacio Herb Brown. De musical ging op 30 juni 1983 in première op West End, Londen. Twee jaar later, in 1985, was de productie op Broadway te zien en sindsdien passeerden heel wat internationale producties de revue, onder andere in Noorwegen, Frankrijk, Australië en Rusland. Nu is de musical eindelijk te zien in Vlaanderen als openluchtspektakel. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

DE CREATIVES

WIE MAAKT DE REGEN?

Eén van de grootste musicalkomedies aller tijden vraagt toptalent achter de schermen.

Bruno Van
Heystraeten

Regie

Geert
Baetens

Muzikale leiding

Ingrid
Coppieters

Choreo-staging en regie-assistentie

MARNIK
BAERT

Decorontwerp

ELVIRA VAN
BAVINCKHOVE

Kostuumontwerp

DE PRODUCENT

WIE STUURT DE REGEN AAN?

Al meer dan 30 jaar combineert Festivaria het vuur van de liefhebber met de passie van de grootste musicaltalenten. Het resultaat: unieke muzikale spektakels op een van de mooist gelegen openluchttheaters van Europa.

Producties als West Side Story, Annie, My Fair Lady, The Wizard of Oz en Titanic lieten elke keer meer dan 25.000 bezoekers afzakken naar het Donkmeer in Berlare. Het ‘theater op het water’ staat dan ook gekend voor straffe acteerprestaties, een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, technisch hoogstaande decorconcepten en spectaculaire effecten.

De organisatie van de Festivaria openluchtmusicals is in handen van een achtkoppig productieteam, bijgestaan door enkele straffe medewerkers.

DE VRIJWILLIGERS

WIE KAN DE REGEN NIET MISSEN?

Festivaria werkt met een mix van professionals en vrijwilligers. Om alle vrijwilligers bij naam te vermelden is onbegonnen werk. Maar wij willen hen stuk voor stuk van harte danken voor hun onverdroten inzet en enthousiasme. Zij maken de Festivaria-producties telkens weer tot een succes.

Reserveer nu je droge zitje voor SINGIN’ IN THE RAIN