“WHAT A GLORIOUS FEELING! I’M HAPPY AGAIN.”

In de zomer van 2022 namen we ons publiek mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20 met de musicalbewerking van beste muziekfilm ooit: Singin’ in the Rain. En of het die zomer regende boven het Donkmeer. Meer dan 25.000 toeschouwers genoten van een show in openlucht vol glitter en glamour.

In 2019 stapten we aan boord van de Titanic. Na meer dan 800 voorstellingen op Broadway en vele awards was deze topmusical eindelijk in Vlaanderen te bewonderen, op het Donkmeer. Het publiek beleefde de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld vanop de eerste rij. Het meest intense avontuur van 2019 werd vol lof onthaald bij pers en publiek. 13 uitverkochte voorstellingen waren het resultaat.

To flee or not to flee … that is the question

Zomer 2017 kwam de meest passionele musicalkomedie ooit naar Vlaanderen! ‘Kiss me, Kate’ een hilarische Broadway klassieker die meer dan 2000 voorstellingen lang te zien was in New York en Londen en er de ene na de andere award aan elkaar reeg was voor het eerst in Vlaanderen. Geniet nog even na van de wervelende openluchtmusical met topcast aan het wondermooie Donkmeer.

Persrecencies

Zomer 2015 bracht Festivaria de aangrijpende musical The Story of Sacco & Vanzetti van Dirk Brossé, Frank Van Laecke en Allard Blom. Pers en publiek waren laaiend enthousiast en prezen de durf van Festivaria om een thema aan te snijden dat actueler is dan ooit…

Geniet hier nog even na…

Persrecencies