What a glorious feeling…

I’M HAPPY AGAIN!

Vrijdag 19 augustus 2022. Een datum waar de medewerkers van Festivaria nu al reikhalzend naar uitkijken. Want dan gaat onze nieuwste openluchtmusical in première. En wat voor één!

Festivaria – pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen – kiest in 2022 voor een van de grootste musicalklassiekers aller tijden: Singin’ in the Rain

Dat Festivaria deze grootse uitdaging durft aan te gaan, is niet verwonderlijk.
In de voorbije 35 jaar hebben we al heel wat watertjes doorzwommen. Letterlijk en figuurlijk, in ons geval. Elke keer leggen we de lat hoger. Elke keer verbazen we pers en publiek. Elke keer vinden we originele en verbluffende effecten die ons openluchtspektakel een meerwaarde geven. Decors die in vlammen opgaan,
een verrassende dans-act op het water, overvliegende vliegtuigen, paardenraces, sneeuwstormen en windhozen… we lieten de Titanic zelfs keer op keer zinken in het Donkmeer.
Geen enkele inspanning is ons te veel. En dat zullen we ook deze zomer bewijzen. Verwacht je aan een indrukwekkend decor,  ravissante kostuums en kapsels en een heuse klank- en lichtshow in de sfeer van de roaring twenties.
Kortom: een spektakel op het water dat iedereen moet gezien hebben! Oh ja, en hoe we erin zullen slagen om het elke avond te laten regenen, dat houden we nog even geheim… ;-)

Singin’ in the Rain wordt de meest spetterende musicalkomedie van 2022. Reserveer nu jouw droge zitje want volzet is volzet.